Hoofdinhoud
Born in Roma

BORN IN ROMA
MANY WAYS TO BE YOU

Vier uw unieke zelf met Born in Roma parfums. Onthul de verschillende aspecten van uw persoonlijkheid door middel van de vier veelzijdige geurenduo's. Voor haar, voor hem, voor hen.

HIER IS DE NEW BORN IN ROMA INTENSE

The scent of those who live intensely. Born in Roma Intense invites you to spark the feeling of celebration with the energy of a night in the eternal city.

UIT UW MEERLAAGSE PERSOONLIJKHEID


De BORN IN ROMA geuren zijn geïnspireerd op Rome, een plek waar het heden en het verleden naast elkaar bestaan. Ze vertellen een verhaal van zelfexpressie: een eerbetoon aan mensen die vrij hun leven leiden terwijl ze hun historie omarmen.

BORN IN ROMA DONNA INTENSE

Warme noten van benzoëhars geven een extra laag aan jasmijn en vanille die het nieuwe parfum naar een hogere intensiteit brengt.New Born in Roma Donna Intense, magnetisch, intrigerend en floraal, biedt u de kans om uw geweldige persoonlijkheid te laten stralen. Een warmere en sensuelere vorm van Born in Roma met een zeer hoog haute couture gehalte.

BORN IN ROMA UOMO INTENSE

Een fris maar diep sensueel parfum dat is opgebouwd rondom vanillebourbon, lavendel en gerookte vetiver.

Uit het contrast tussen de frisheid en de donkere sensualiteit van Born in Roma Uomo Intense ontstaat een verslavend parfum. Een ode aan uw geweldige persoonlijkheid.
BORN IN ROMA FOR HER

Vier het feit dat u uniek bent met 3 parfumduo's om de verschillende aspecten van uw persoonlijkheid tot uiting te laten komen.
BORN IN ROMA for heris gemaakt met drie kwaliteiten van jasmijn gemengd met vanille bourbon, wat het meest kostbare extract ter wereld oplevert. De zoete basis van de bloemenparfum krijgt een twist met een stralend trio van moderne houttonen voor het speciale randje.

BORN IN ROMA FOR HIM

Een stijlvol sensueel parfum, subtiel gekruid
BORN IN ROMA for himBORN IN ROMA voor hem is een modern aromatisch vetiver parfum. De kenmerkende Valentino couturegeur komt door met noten van aromatische salie en gerookte vetiver, die wordt opgefrist met het onmiskenbare randje van mineraal zout en pittige gember. Deze geur wordt gepresenteerd in een adembenemende, geheel zwarte flacon met Valentino's iconische punten, en wordt dan gecontrasteerd met een explosie van punkroze.

BORN IN ROMA CORAL FANTASY FOR HER

Een fris bloemenboeket met een extravant kiwi-sinaasappel fruitakkoord.
Geïnspireerd door de culturele weelde van de stad Rome, op een moment dat u zelf creëert. Donna Born in Roma Coral Fantasy is een fruitige florale geur die energie krijgt door het kleurrijke goudroze kiwi-akkoord. Gemengd met pure aromatische ambrette zaadnoten en muskusakkoord, een couture hart van jasmijn superinfusion en roosakkoord onthullen een stralend eigentijds vrouwelijk parfum. Het nieuwe Valentino parfumduo maakt het voor de coole gasten mogelijk om hun extravagante persoonlijkheid op een speelse manier te uiten.
BORN IN ROMA CORAL FANTASY FOR HIM

Een levendig amberachtig parfum met een fris rode appel akkoord.
Een fruitige amberachtige geur samengesteld met een kleurrijk rode appel akkoord vermengd met tabak en patchoeli. Het provocatieve hart vermengt zich met salie en geranium essences om een fris en krachtig parfum te creëren. Geïnspireerd door de met koraal verlichte lucht boven de eeuwige stad, het is tijd voor een nieuwe uiting van fantasie. De viering van het prachtige erfgoed van Rome op een moment dat u zelf creëert.BORN IN ROMA YELLOW DREAM FOR HER

Een frisse bloemengeur met Italiaanse citroen, roos en witte muskus
"Het levendige frisse en lang aanhoudende parfum voor vrouwen combineert de citrusgeur van Italiaanse citroen met het bloemenparfum van duizenden Damascusroosblaadjes en sensuele witte muskus. Het levendige parfum is een eerbetoon aan haute couture en aan het unieke straatbeeld in Rome. Een stad vol herinneringen, waar culturen en esthetica een zorgeloze houding richting het leven vertonen, aantrekkelijk voor de vrouw die haar eigen geschiedenis wil maken en haar eigen regels bepaalt."
BORN IN ROMA YELLOW DREAM FOR HIM

Een kruidige en toch verfrissende geur met mandarijn, gember en vanille
Het frisse Oosterse parfum vor heren dat de zintuigen prikkelt met een uitbarsting van sappige Italiaanse mandarijn en een ananastwist. Een basis van kruidige gember en warm cederhout houdt de frisse noten van deze lang aanhoudende geur in evenwicht. Het pakkende parfum is een eerbetoon aan haute couture en aan het unieke straatbeeld in Rome. Een stad vol herinneringen, waar culturen en esthetica een zorgeloze houding richting het leven vertonen, aantrekkelijk voor de vrouw die haar eigen geschiedenis wil schrijven en haar eigen regels bepaalt.
Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring