Hoofdinhoud

NIEUW
GRANDE STUD BRUSH

Grande Stud Brush is onze nieuwe veelzijdige perfectionerende gezichtskwast. Zijn iconische noppenvorm is ontworpen om alle gelaatstrekken te omvatten en een zachte & homogene applicatie mogelijk te maken.

VIRTUAL SHADE FINDER

Very Valentino wil iedereen een vlekkeloze uitstraling bieden. Gebruik onze Virtual Shade Finder, met geavanceerde AI, om uw tint en ondertoon te analyseren en uw perfecte match te vinden.

ROMA-LIGHT COMPLEX™

Onze gezichtsmake-up is verrijkt met het Roma-Light Complex™, een gepatenteerde technologie die geïnspireerd is op het flatterende licht van Rome, en is ontworpen om uw eigen perfecte droomhuid te verwezenlijken.

GRANDE STUD BRUSH DRIEDUBBELE APPLICATIE

Applicatie op het hele gezicht

Kies uw favoriete Valentino Beauty gezichtsmake-up product en gebruik de zijkant van de Stud Brush om de textuur glad te strijken en te egaliseren: breng het over het hele gezicht aan en bouw het naar wens op.

Modelleertoepassing

"Kies een tint die donkerder is dan uw huidskleur en gebruik de randen van de Stud Brush om de trekken van uw gezicht te modelleren: aanbrengen op het voorhoofd, de zijkanten van de neus, de jukbeenderen en de kaaklijn."

Precisietoepassing

Kies een tint die lichter is dan uw huidskleur en gebruik de punt van de Stud Brush om de hoge punten van uw gezicht te benadrukken: aanbrengen onder de ogen, onder de wenkbrauwen, langs de neus, en op de cupido's boog en de kin.

GRANDE STUD BRUSH TRIPLE APPLICATION

Draai uw apparaat voor de beste ervaring